MEDARBEJDERE

Anne-Mette Bølling, arkitekt maa, direktør, konkurrencerådgiver

Som specialist i konkurrencerådgivning sikrer Anne-Mette, at konkurrenceprocessen forløber optimalt. Dette gøres bl.a ved at skræddersy hvert eneste konkurrenceforløb og konkurrenceprogram, så det opfylder de krav og behov, bygherren har inden for den tid og den økonomiske ramme, der er afsat.
Anne-Mette Bølling er certificeret i udbudsret.

+45 2424 7049

amb@arkitektkonkurrencerdk.dk

 

 

Susanne Jaldorf, sekretær

Susanne er korrespondent og arbejder som sekretær for hele sekretariatet. Susanne sørger bla. for mødebookninger for dommerkomiteer, samt alt forefaldende sekretærarbejde, bestillinger og udsendelser. Susanne er ansvarlig for udpakning og registrering af PQ-ansøgninger, konkurrenceforslag samt forberedelse af bedømmelseskit m.m.

Susanne er derudover certificeret korrekturlæser og kvalitetstjekker programmer og betænkninger.

+ 45 2077 3720

sja@arkitektkonkurrencerdk.dk

 

Faste samarbejdspartnere

Jens V. Nielsen, arkitekt maa, redaktør,  grafiker og fotograf

Som redaktør på konkurrenceprogrammerne medvirker Jens til, at programmerne er af høj kvalitet både hvad angår indhold, opbygning og layout. Jens er også grafiker og fotograf og han sikrer, at det samlede konkurrenceprogram afspejler de visioner og forventninger, bygherren har til det endelige vinderforslag. Jens er tæt samarbejdspartner med Arkitektkonkurrencerdk.

+ 45 2165 6790

mail@jensv.dk

 

Anne Katrine Hornemann, Byudvikler & proceskonsulent

Anne Katrine er tilknyttet Arkitektkonkurrencerdk som tæt samarbejdspartner og bistår med faglig rådgivning, kvalificering og udvikling på udvalgte opgaver. Anne Katrine er uddannet arkitekt og er ansat i COWI som Chief Market Manager i Urban Strategies & Co-Creation. Hun har 15 års praktisk erfaring med strategisk byudvikling, projektudvikling, aktørinddragelse og facilitering af workshops.

 +45 2617 6964

akhn@cowi.com

 

Mette Aarslew, translatør UK

Mette har stor erfaring i engelsk oversættelse af EU-bekendtgørelser, konkurrenceprogrammer, konkurrencetekniske betingelser, spørgerunder m.m. Mette arbejder som underrådgiver for Arkitektkonkurrencerdk i en lang række konkurrenceforløb.

+ 45 3336 9557

maa@ovrz.dk