ANNE-METTE BØLLING

ARKITEKTKONKURRENCERDK ApS - Firmaet er etableret i januar 2014 af Anne-Mette Bølling arkitekt maa, direktør.

KONKURRENCERÅDGIVNING  - Rådgivningen bygger på 13 års erfaring med at rådgive statslige, kommunale og private bygherre i at arrangere projekt- og idekonkurrencer samt parallelopdrag.

SPECIALISTVIDEN Som specialist i konkurrencerådgivning sikre Anne-Mette Bølling blandt andet, at konkurrenceprocessen forløber optimalt og at konkurrenceprogrammet er af højeste kvalitet og afspejler bygherrens vision. Derudover sikres at spidsfaglige arkitektoniske problemstillinger bliver ”oversat” til faglige termer, og at der i dommerkomiteer, hvor der ofte er forskellige agendaer, skabes konsensus og enighed.

CERTIFICERET I UDBUDSRET Anne-Mette Bølling er certificeret i udbudsret.

 

MEDARBEJDERE

ARKITEKTKONKURRENCERDK ApS beskæftiger dygtige engagerede medarbejdere, der understøtter konkurrenceforløbene, så alle faser håndteres top effektivt og i høj kvalitet.

ARKITEKTKONKURRENCERDK ApS har udviklet gode styringsværktøjer, der sikrer at konkurrenceforløbene opfylder alle EU-regler, overholder tidsplaner og budgetter og at bygherren får opfyldt sine forventninger.

VÆRDIER

ARKITEKTKONKURRENCERDK ApS sikrer, at hver enkelt konkurrenceudskriver rundt i landet får den rette konkurrencerådgivning. Der bliver lagt stor vægt på, at konkurrenceforløbet forfølger udskriverens visioner og mål, samt at konkurrenceopgaven løses indenfor de givne tidsmæssige- og budgetmæssige rammer. Ambitionen er tillige, at rådgivningen i alle faser af et konkurrenceforløb er værdiskabende.

ARKITEKTKONKURRENCERDK ApS arbejder på, at konkurrenceforløbene til stadighed udvikles. Hver eneste konkurrence er unik og en mulighed for at udvikle også konkurrenceformerne i samarbejde med bygherrer, medarbejdere i kommunerne, de deltagende teams, bygherrerådgivere, fonde og andre involverede parter.

PRESSE

23. januar 2018.  Portrætartikel hos Danske Ark om ARKITEKTKONKURRENCERDK anledning af 4-års jubilæum. Læs den her

01. januar 2018.  ARKITEKTKONKURRENCER fylder 4 år og har arrangeret 15 konkurrencer

20. december 2017. Vores parallelkonkurrence ”Ribe Jernstøberi” er omtalt i LANDSKAB. Se her

14. december 2017. Vores første konkurrence i ARKITEKTKONKURRENCERDK er kåret til Årets Byggeri.
Se link: https://bygtek.dk/artikel/byggeri/rets-byggeri-2017-vadehavscentret

26. januar 2016. Anne-Mette Bølling er interviewet til Bygherreforeningen og AA`s  seminar i Vega om udvikling af arkitektkonkurrencer.

28. marts 2014. Anne-Mette Bølling er inviteret af Copenhagen Architecture Festival X Film, til at deltage i et debatpanel på Dansk Arkitektur Center og diskutere forholdene for arkitektkonkurrencer i Danmark med udgangspunkt i filmen ”The competition”.

27. marts 2014. Anne-Mette Bølling er inviteret af Copenhagen Architecture Festival X Film, til at deltage i festivallen som ekspert indenfor arkitektkonkurrencer i Danmark. Anne-Mette deltager i den forbindelse i et direkte TV interview på DR2 Morgen. 

NETVÆRK 

ARKITEKTKONKURRENCERDK ApS er medlem af:

BLOXHUB

Akademisk Arkitektforening

Danske Ark (DI), og ekspertgruppen for fokusudvalget: Arkitektur og Byggepolitik

DI Videnrådgivere

Green Building Council

Omstilling Nu

Sponsor af: ARKITEKTER uden GRÆNSER